29 June 2008

Perfection? .. forget it

Cauti "ceva" perfect si la cel mai mic "pret". Fie ca vrei o camasa verde sau ca vrei o fata care sa iti placa cu adevarat.

Nu poti sa te bucuri cum iti doresti de acel ceva. Fie esti dezamagit ca nu ti se potriveste cu celelalte perechi de pantaloni, sau esti stresat ca oricat de mult ti-ai dori, relatia nu merge de la sine.

... De ce cautam perfectiune, cand nu putem sa ne bucuram de ea? Pentru ca nimeni nu vrea sa se multumeasca cu "asa si-asa".. De-aia!
Cine si-ar dori sa fie dezamagit de un lucru inca de cand il alege?
Nu.. Trebuie sa fie perfect. Nu vrei sa iti spui dupa, ce prost ai fost ca te-ai multumit cu camasa aia. Nu puteai sa mai astepti putin? Uite ca acum au adus camasa perfecta.

Ideea e ca trebuie sa ne obisnuim cu lucruri "imperfecte".
Da.. e demoralizator.
Vorbim de camasi si fete obisnuit de frumoase.. sau obisnuit de urate, depinde cum vezi paharul.. sex, relatii, intalniri, banale, obisnuite .. suna groaznic.

Incercand sa cautam si sa atingem perfectiune in orice mai tot timpul, nu facem decat sa ne ridicam nivelul asteptarilor si o sa ne dezamagim tot mai des pentru ca e din din ce in ce mai greu sa gasim perfectiune intrun "ceva".


Sunt dezamagit .

8 comments:

Anonymous said...

uite si un post fara nici o logica!

Taner said...

De ce trebuie sa aiba logica?

ps: vezi, si tu cauti perfectiune. N-ai nici o sansa sa o gasesti aici :)

Taner said...

Am mai citit o data post-ul.
Nu mi se pare ilogic.

Anonymous said...

logica nu are nici o legatura cu perfectiunea!

Taner said...

Eu o vad ca facand parte din ea cand vorbim despre un text.
Anyway... ma stresezi :))

Anonymous said...

de ce vorbesti mai cu "we"? we are looking for the perfect relationship.. we need the perfect dress.. we bla bla!:P it's not always about WE .. => generalizezi asa mult ... pacat. mai bine fa un blog al tau.. nu al nostru, al tuturor :P ar fi mai unique si mai true :P

Taner said...

Am avut ceva activitate in noaptea asta :)
In primul rand, nu ai idee cat de mult imi place ca vrei ceva mai bun din blogul asta.

Si ca sa iti explic "the we": retarding.. nu este explicit despre Taner. Incerc sa ii dau originalitate prin personalitatea si ideile mele si nu vorbind doar despre mine.

Blogareala, dupa parerea mea, este pur si simplu o comunicare intre mine si cei care citesc, adica voi. Si cand consider ca e o problema care ne priveste atat pe mine, cat si pe unii din voi, mi se pare normal sa fie noi. Poate ai totusi, dreptate.. Oricum mersi de critica. Apreciez.

As fi curios sa aflu opinia unui blogger cu vechime. Dar nu cunosc niciunul :)

Anonymous said...

Dar eu nu inteleg de ce iti doresti aceasta perfectiune in majoritatea lucrurilor...Pentru ca toate or sa fie perfecte si nu mai ai ce sa ceri de la viata,chiar cred ca o sa te plictisesti...Mai bine te bucuri de incercarea de a atinge perfectiunea, de aceasta continua lupta...Nu stiu cine spunea ca lucrurile imperfecte ne fac fericiti:-?Si nu mai fii dezamagit;)