28 March 2008

MeaNox



.. sau Noaptea Mea :)
O prietena-fostacolega, Ioana, este in trupa asta :D . Imi place MeaNox (se citeste m-e-a- spatiu-n-o-c-s) si macar intrati pe linkul asta sa ii ascultati :)

later edit: concert MeaNox in Taclale @Cta 4 aprilie!
enjoy ;)

27 March 2008

Eu am si tu n-ai !

Ce am eu si nu ai tu? GUME TURBO!! :))))))
Am gasit gume turbo. Mi-am luat doar 3 gume aseara sa vad daca sunt cu adevarat TURBO. Si ghici ce.. SUNT :D
Daca vreti si voi, puteti sa cumparati de la magazinul din gang (intre P4 si P3 ) , 3000 bucata :D

26 March 2008

In This World

love this song..


o continuare :D

25 March 2008

Fashion is de neinteles!


Zilele trecute stateam si ma gandeam cum dracu' am ajuns asa de influentati de moda asta.
Sa va zic de ce aceasta discutie.
Era misto afara, cald, soare, ce mai! .. vreme perfecta. Aveam pe mine un tricou si peste tricou o bluza. Sau nu bluza, ca e cu fermoar.. blazer am impresia ca e denumirea in engleza. Ati inteles ideea. Si cum ma grabeam eu spre A250(sala de curs din Leu) m-am incalzit si am zis sa imi dau geaca jos.
Si pentru a nu stiu cata oara... aceeasi problema.. ce cacat fac cu geaca? Sa o tin in palma, cum tii o sticla de suc la jumate, ma enerveaza. Daca o pun pe umar (ca smekerii..).. eu as fi zis despre unu cu geaca pe umar "Uite-l ma si p-asta! Se crede James Dean sau ce?" .. asa ca nu puteam sa o port asa. Alte variante ar fi fost sa o tin pe mine si sa mor de cald sau sa bag o mana in buzunarul de la blug si sa o atarn pe de brat.
Si cam atat, nu? :)
NU! Mai e o metoda.. CEA MAI BUNA!
Mai tineti minte cand ne legam gecile si bluzele in jurul mijlocului? Demult, acum vreo 6-8 ani , tin minte ca eram in scoala primara. Ce vremuri. Nu aveai nici un stres.. Luai geaca de maneci, faceai un nod in fata si te durea fix in cur. Nu te incomoda cu nimic.
Dar acum de ce nu mai facem asta? Pentru ca am arata ca niste tarani. Dar atunci? Ei bine, atunci aveam alte standarde.. plus ca atunci "era la moda". Bagami-as ceva in ea de moda. Si poate unii o sa spuna "Ce iti pasa ce spun altii?"... pai eu daca as fi vazut o persoana cu haina legata la brau as fi zis mai mult cu sigur "uite-l si pe taranu' asta, a iesit si el la oras". Dar dupa discutia asta o sa zic "uite un taran.. dar macar e liber .. i se rupe ca zic eu despre el ca e taran" si probabil l-as invidia putin ca nu ii pasa cum arata... sau poate nu constientizeaza :)

23 March 2008

Schhh.ro

Recomand www.schhh.ro .
Este un cinematograf online al Schweppes; Deci.. este "pentru un public matur".

Deocamdata are doar 2 scurt-metraje dar bine realizate dupa parerea mea.

Chilotei de dama

Si ca sa trecem la chestii mai vesele..
Ieri, schimbam magistrala de metrou la Unirii si mi-a sarit in ochi o noua marca de lenjerie intima.. Ce Jolidon, CK, Sarierri. Uite aici marca originala .. Schpweeeees


Ceva imi spune insa,ca sloganul nu este "Schpweees.. pentru un public matur"

Aratam dupa cum simtim


Cand m-am trezit m-am dus la oglinda. Aveam fata inrosita, iritata, ma usturau ochii, cearcanele largi, ma ustura si nasul, aveam parul tocit ca al unui caine vagabond. Eram obosit.. nu neaparat fizic.
Despre caini se spune ca parul le luceste atunci cand sunt hraniti bine. Sunt sigur ca cu totii aratam dupa ce avem in suflet. Eram obosit, eram palid, eram intunecat, tocit. Dar intruna din zile o sa ma trezesc cu zambetul pe buze, cu muzica in cap, o sa ma duc la oglinda si o sa vad o fatza proaspata, o sa ma simt fericit, cu chef de viata. Dar oricum nu o sa ma bucur cat trebuie de starea aia.
Azi-dimineata, primul gand.. gata sunt treaz, acum ce fac? alta zi de cacat, aceleasi teme, aceleasi probleme, ziua de azi nu o sa fie cu nimic mai interesanta decat cea de ieri(nu am facut nimic interesant, nu am schimbat lumea, nu m-am schimbat pe mine).
Si acum, cand ziua sta sa se termine, pot sa spun ca am avut dreptate. Speram la un moment dat la elementul surpriza. Nu a aparut.
Oricum, ma simt ok, stiu ca maine o sa fie frumos.

20 March 2008

Carrie Bradshaw style ;)

Hehe! Am primit un sms de la o prietena apropiata. Zice asa: " Ma relaxeaza stilul tau a la Carrie Bradshaw :) "
Acum.. asta e un compliment, nu? Carrie era o editorialista destul de buna.. Dar parca ma astept sa apara comentarii de genul: "adica esti gay ma, asta vrea sa zica" :)))

Putem sa comparam stilul unui tip cu al unei femei? Chiar daca femeia cu care il comparam e brici in domeniul ei? Ma gandesc la un domeniu in care un barbat s-ar simti flatat sa fie comparat cu o femeie as in acel domeniu.. Nu prea imi vin idei :)

Oricum colega, eu am inteles ce ai vrut sa zici si ma simt flatat. Thanks!

18 March 2008

M-am saturat de messenger . De tot.

This time is for real.

Desi messenger-ul se vrea a fi un fel de "Social life improver and mantainer" este departe de a fi asa.
De exp, acum baietii stabilesc primul contact cu o fata pe net. Si faci cunostinta cu ea .. pe net.. si aveti discutii interminabile si te miri cat de mult va potriviti.. si o tineti asa pana vine vremea sa va intalniti. Si cand va intalniti .. ce sa vezi? Simti ca o cunosti bine, dar cu toate astea nu aveti despre ce sa vorbiti, ca ati epuizat azi-noapte toate subiectele cand ati stat pana la 3 a.m pe net. Si uite asa ajungi acasa si spui.. "frate nu o sa iasa nimic, nici nu avem despre ce sa vorbim!".

Eu stau tot timpul pe mess. Si chiar daca nu sunt acasa il las deschis cu status ca sunt plecat ca si-asa las deschis pc-ul ca sa fac ratie la torrente. Am ajuns un fel de messenger addict freak. Ascult muzica si cateodata mi se pare ca aud sunetul ala de pop-up cand iti scrie cineva mesaj si e inactiva fereastra... ce pot sa zic.. m-am ratat.
Nu am mai cunoscut persoane noi de mult timp.. pentru ca probabil cand dau add sau accept cuiva, ma gandesc.. uite inca o cunostinta. Pfoaa cate oameni cunosc ... nici nu am timp sa vorbesc cu toti. Nu e bine ce se intampla. Si cu siguranta vor fi repercursiuni in timp.

Ma gandesc la urmatoarea situatie.
El si ea impreuna. Nu se pun de acord cu ceva, ajung sa se certe. Pentru un moment se uita unul la celalalt si isi dau seama cat de dragi sunt unul altuia si se iau in brate si se saruta pasional. E un moment pe care daca l-ai vedea pe strada.. ai spune "Ce frumos!".
Pe net cearta ar arata cam asa:
el: iar faci pe victima
ea: doamneeee..hai k esti nebun
ea: ai chef sa n certam?
ea: m'ai enervat deja
el: chiar nu mai am rabdare sa ma cert cu tine
ea: vb cu mine d parca as fi ultima proasta
ea: hai k nu mai am chef sa vorbim
el: bine, pa!
ea: pa!!!


<... dupa 20 de secunde in care nu isi spun nimic, el vede ca ea incepe sa scrie (mda.. acolo jos in stanga obsedatilor) si scrie si el ca isi da seama ca se pune de-o impacare>

ea: :( .. mai esti sup?
el: >:D<
ea: >:D< :*

Cam asa e treaba. Eu unul o sa incerc sa intru doar cand o sa am ceva de vorbit cu cineva. Sa nu mai stau asa de-aiurea cu status Not Available. O sa mai stau totusi uneori cu linkul de aici ca va e lene sa il scrieti de mana >:P (asta e emoticonul care flutura limba.. nu stiam cum se scrie a trebuit sa ma uit. hm se pare ca nu sunt totusi atat de obsedat :-?? .. mda pe asta il stiam pe de rost :)))

17 March 2008

Am uitat sa va intreb... dupa cum bine vedeti, cei 3 cititori, care imi vizitati blogul din cand in cand...

Va place noul look ? Atat va trebuie ...sa nu va placa, am pierdut vreo 10 ore sa invat putin web-design... si tot nu stiu nimic :))

E ok? e usor de urmarit? nu e obositor nu? Stiu ca la poll nu prea se vede nimic dar nu gasesc nicaieri in cod culoarea textului de acolo ... o sa intreb un specialist :)

(puteti sa imi lasati comment-uri despre template-ul asta sa stiu daca va place sau nu :)

Vreau Coldplay si in Romania!!!

Coldplay anunta concert in Japonia

Summer Sonic fest


Coldplay va fi cap de afis al Festivalului Summer Sonic Japonia 2008.
Trupa a facut anuntul in aceasta dimineata postand pe website-ul lor print-ul festivalului.

Ei vor canta alaturi de... uhm ce naiba scriu aici...
Alte trupe care vor concerta alaturi de Coldplay sunt The Sex Pistols, The Verve , Alicia Keys, The Prodigy si Fat Boy Slim.

Perfomanta japonezilor vine ca o rasuflare pentru (noi) multi pentru ca este primul turneu programat dupa o lunga perioada de seceta.

In prezent trupa lucreaza in Londra si New York la mult asteptata continuare a albumului 'X&Y' lansat in 2005

"Mixing has been slow and painstaking but that's just the nature of the beast," a declarat chitaristul Johnny Buckland pe situl lor.

Nu exista nici o confirmare a datei de lansare a noului album (exista o banuiala ca se va numi 'Prospekt'), desi nustiuce rapoarte spun ca lansarea va avea loc la Summer fest urmat a fi de un rasunator World Tour.

Hai sa fim increzatori si sa spunem : Las' ca in 2009 vin ei la BEST'FEST .

16 March 2008

Restul e tacere

Bine ca mi-am adus aminte. Am urmat recomandarea lui lore si am mers la cinema sa vad "Restul e tacere". Mi s-a parut super tare. Nu e facut pentru export dar cred ca va castiga premii. Si daca le va castiga va fi pentru ca este un film cu adevarat bun si nu pentru ca abordeaza tema comunismului intr-o forma aproape macabra sau pentru ca prezinta o alta imagine de cacat a Romaniei de dupa revolutie.
Nu vreau sa par naiv, dar cred ca daca ar avea o campanie de promovare puternica la nivel international ar avea sanse la o gala a premiilor Oscar ca cea de anul asta unde adevarata batalie s-a dat intre filme considerate 'culte' (ma refer la "There will be blood" si "No country for old men", nu la Juno(care mi-a placut f mult) sau Atonement).
Este Bucurestiul boem de altadata, Bucurestiul de dinainte de razboaie.
Nu stiu ce anume il face atat de deosebit dar nu seamana cu nici un film romanesc(din cele pe care le-am vazut). Si imaginea e alta, pare filmat cu camere moderne si scumpe :)) Am eu o problema cu filmele romanesti in general.. zic ca sunt filmate cu webcam-ul. Au o imagine foarte aiurea. In schimb... asta se aseamana cu filme fratuzesco-hollywodiene.
nu stiu ce-as putea sa mai spun... interpretari perfecte.. super film .. mergeti sa-l vedeti ;)

15 March 2008

..am sfarsit prin a viziona "La vie en rose" , o biografie cinematica a cantaretei franceze Edith Piaf. In ciuda poftei mele de film englezesc din dimineata asta, "nu regret" ca m-am uitat la acest film... "Non, je ne regrette rien"
Am aflat despre evenimentele din viata artistei, cu reveniri in timp, in tineretea ei.
Mi s-a parut evidenta asemanarea cu "Aviator" sau "Ray" alte doua biografii reusite.
Interpretarea mi s-a parut superba, Marion Cotillard(in poza) m-a surprins inca o data, prima data a facut-o in "A Good Year". Stiam ca a luat Oscarul pentru rol principal feminin dar am cautat pe net si am aflat ca a mai castigat premiile: BAFTA, Cesar, Czech Lion si Globul de Aur.
E un film placut si chiar daca nu va capteaza atentia, merita sa il vedeti pentru "concertul Edith Piaf" deoarece coloana sonora include cele mai reprezentative melodii ale cantaretei.
Cand am inchis Media Player-ul , mi-am verificat muzica si aveam doar 4 melodii ale ei, dar am gasit repede un Best Of pe retea :D
Ma simt binedispus.
Am retinut o scena din film in care o jurnalista ii ia un interviu artistei:
Ce sfat ati da unei femei?
Sa iubeasca.

Unei adolescente?
Sa iubeasca.

Unui copil?
Sa iubeasca.

Am chef sa vad un film...

  • a carui actiune sa aiba loc in Londra sau macar in Manhattan dar sa aiba caractere englezesti sau macar actori englezi
  • in care apare un "after-work" bar, pub ceva in genul celui din "Cheers" sau un english bar in genul celui din reclama Carlsberg care are pe coloana sonora melodia "i love u baby"
  • care sa aiba un personaj feminin atragator
Astept recomandari :)


11 March 2008

Cum sa instaurezi panica pe mess !


E destul de simplu sa faci asta. Da un mass unui grup de prieteni cu mesajul : "ce parola usoara de mess ai :)) "
In maxim 5 secunde se va intampla asta (eu am trimis unui grup de 15 persoane):

10 March 2008

Snickers... la kilogram /:)


vorbeam azi cu lore prietena mea din copilarie si aflu ca are o noua preocupare...
Tika Boom: mergeam pe langa universitate
Tika Boom: si m-am oprit sa iau o placinta
Tika Boom: si cum beleam eu okii in vitrina
taner: :))))
Tika Boom: ...ce sa veeezi
Tika Boom: ceva ciocolatiu
Tika Boom: SNICKERS la kil
Tika Boom: :)))


in alta ordine de idei.. recomandari de la Tika:
Tika Boom: mai devreme am fost la restul e tacere al lui nae caranfil
taner: si ti-a placut?
Tika Boom: ft ft FOOARTE tare
taner: am auzit si eu ca e bun
Tika Boom: deci du-te sa-l vezi
Tika Boom: neaparat
taner: pai m-ai convins
Tika Boom: inca o recomandare buna
Tika Boom: expozitia Grigorescu
Tika Boom: de la muzeul de arta
Tika Boom: e doar o data la 30 ani
taner: pai si am ratat-o?
Tika Boom: se termina la sf lunii
Tika Boom: sa mergi!!!
taner: aha
taner: cat ai dat?
Tika Boom: 30 mii
Tika Boom: si inca 40 ca sa vad galeria de arta europeana

asa ca e valabil si pentru voi ! restul e tacere si expozitia Grigorescu ;)
Multumiiiim Loreeee!

Cosmic Dancer

09 March 2008

8 martie

A trecut stralucita sarbatoare a femeilor si a mamelor.
Mi se pare STUPID STUPID STUPID sa spun "La multi ani ! " unei femei de 8 martie.
"La multi ani! " trebuie sa ii spui de 2 ori pe an unei persoane: de ziua de nastere si de revelion ca cica atunci ne innoim cu totii. Dar imi e foarte aiurea sa spun de : martisor, onomastica, sf valentin, ZIUA FEMEII, Ziua Barbatului(proclamata de Bergenbier pe 5 mai) , de Craciun, sau in alta zi din an.
Din motivul asta singurele persoane felicitate au fost mama si bunica. Dar si aici am zis-o cu tragere de inima. Mai sunt si unele persoane atat de extaziate de aceasta serbare incat spun vanzatoarelor sau femeii de la ghiseul de bilete "La multi ani!".


Si ce naiba e cu tot striptease-ul ?
Am observat ca femeilor le este permis sa faca din ce in ce mai multe chestii. Chiar nu inteleg cat de deschis la minte sa fii sa iti lasi nevasta la striptease. Am vazut eu cateva scene la stiri aseara. Iata ce faceau ei , stripperii : au luat o esarfa , o erectie, si atat. Au pus esarfa pe erectie, si fluturau esarfa( de fapt erectia ) in fata femeilor rusinate-excitate din primul rand. E jale , va zic, e jale. In plus ... cum se simt barbatii ale caror femei excitate de trupa chippendales vin acasa si sunt gata de sex?
Cum se simte o femeie al carei barbat are chef de sex dupa ce se uita la porn? Cu siguranta nu bine ...

Daca ar exista oficial o Zi a Barbatilor.. se duce barbatul la striptease? sau la curve? NU . De ce?? Pentru ca daca se duce la striptease e un nenorocit care isi inseala nevasta. Si probabil o sa tot auda: "te-ai dus la curva aia sa vezi cum se dezbraca ! i-ai dat bani nu? perversule! ".
Observ ca din ce in ce mai des unele pacate comise de un barbat sunt percepute ca "scapari, escapade" la femei. Poate uneori sunt interpretate ca "modernisme".
-Pai cum ma boule? ai lasat-o pe nevasta-ta sa mearga la striptease?
-Pai ce ma?! Eu sunt inchis la minte ca tine, ma? Tre sa fii modern ma, ca asa merge o casnicie...
-Las ca imi spui tu maine cum te simti cand nevasta-ta ofteaza adanc "asta e, trebuie sa ma multumesc cu ce am" inainte sa intre in pat.
- @-)

Inteleg si eu care e treaba cu emanciparea femeii... chiar cred ca era nevoie de eliberrarea lor la vremea aia, dar parca prea a luat-o razna. Nu sunt misogin si nici antifeminist. Dar maine poimaine ajungem in situatia : pe patul meu si pe muzica mea.

ps: am descoperit o melodie care imi placea super mult dar nu stiam cum se numeste
Mark Ronson - Stop Me .

TAKE CARE!