28 May 2008

Viata e frumoasa...


Acum cateva zile, m-am trezit cu o problema, maaare. Era o chestie cu niste ghisee. Mi-au zis in patru locuri ca e imposibil sa ma ajute. Pur si simplu nu gaseam nici o iesire. In urmatoarea zi, treceam pe langa acelasi ghiseu la care ma certasem cu o zi inainte, si m-am gandit sa ma duc din nou, dar de data asta cautam un sfat. Nu ma gandeam ca se mai poate solutiona situatia.
Si s-a nimerit sa fie o alta doamna in spatele ghiseului care mi-a zis ca nu e asa grav si "bineinteles" ca ma ajuta. Din cer... :)

Titlul este acolo... pentru ca orice problema ai avea, se gaseste o rezolvare, mai devreme sau mai tarziu. Da, stiu.. uneori foarte tarziu, poate prea tarziu. Dar se rezolva intr-un final. Viata este si mai frumoasa, atunci cand solutia apare de nicaieri, cand chiar nu te astepti.. atunci cand ai impresia ca cineva de-acolo de sus, trage niste sfori special pentru tine.
Suna cheesy, si naiv, si idiot, dar se mai intampla...

Si sunt momente cand viata e de rahat. Dar probabil e asa.. doar ca sa ma bucur cu adevarat de ea atunci cand e "doar ok".

No comments: