10 August 2008

O ora de tv

A trecut ceva timp de cand nu m-am mai uitat la TV. Dar aseara am spart gheata. Si tot schimband canalele dau de Dobrovolski la emisiunea lu' Turcescu. Intotdeauna o placere sa il asculti pe dob cum vorbeste despre viata, despre politica, despre radio, despre misoginism.

Pauza de reclame. Shimb canalul.

Asian Hot Chick ma face sa ma opresc la o emisiune pe MTV.. dupa titlul de langa logo imi dau seama ca i se zice Tila Tequila.
Tila e sexy si din cate vad, jena-less. Pare o competitie intre lesbiene. Ceva in genul The Apprentice. Sa va zic cum se derula actiunea. Mai multe grupulete de lesbos erau imprastiate prin gradina, prin "mansion", pe la piscina. Tila trece pe la fiecare si se mai saruta cu cate una. Asta ca mai apoi, cand le elimina, sa le ia la misto :))

Revin pe Realitatea. Discutia continua si dobrovolski spune ca il revolta faptul ca emisiuni ca "ciao darwin, blondele ataca brunetele, sau gorile violeaza blonde" au rating incredibil de mare pt ca sunt urmarite de milioane de romani. Treaba asta, spunea el, se intampla datorita nivelului de educatie al romanului. "Romania a fost o tara agrara dintotdeauna.. asta e nivelul.. romanul este needucat. Asta e, nu poti sa ceri unui popor sa se civilizeze in 20 de ani". Din pacate, emisiunea ia sfarsit.

Resemnat, dau inapoi pe MTV sa vad ce se mai intampla. Si aflu ca tila tequila este bisexuala si ca nici parintii ei nu stiu asta. Va dati seama ce onoare pe mine sa aflu in premiera ca TILA E BI YEEY! :))
O alta recrutare are loc, de data asta cu barbati straight.

Pe gagici le-a pus sa se imbrace in costume care sa le reprezinte personalitatea. A iesit un fel de Village People feminin. Parca ar fi fost gay parade.. toate in costume foarte sumare de pompierita, politista, miss america.. una din tipe avea aripi de angel.
Fanii "L Word" ar fi cu siguranta pissed off :)

Schimb. Un film vechi pe Pro Cinema.. ma gandesc ca tre sa merite.. dar nu. Era o porcarie. schimb canalul si ghiciti peste ce dau..

OTV ;) Ma opresc pentru cateva minute. Reputatul Ogica are un conflict in direct cu unul dintre invitati pe care pur si simplu l-a numit boschete.
"Pai cum ma, mi-e rusine mie ca imi pun mintea cu un bochete. Ca asta esti ma, un boschete.. uite cu cine am ajuns sa vorbesc eu de femei.. cu un boschete" dupa care se autonumeste "o valoare de barbat".
"Boschetele" ii da replica : "Pai tu esti si mai boschete ba, daca vorbesti cu un boschete ca mine!"
M-am dat jos de pe scaun si m-am asezat in pat.. ma durea burta de ras. In tot acest timp, binecunoscutul MODERATOR de talk-show "the Mighty Dan Diaconescu" statea ca o leguma, nu avea nici o intentie sa medieze conflictul dintre ai sai invitati. Mai observ ca daca un invitat vrea sa se pişe sau sa se cace, se ridica frumos de pe scaun si se duce sa isi faca treaba. Fara pauza, fara reclame... Reality Talk-Show ce mai..
Intre timp, loteristul Ogica ii spune boschetului ca muschii aia ii are de la injectii, ca si-a bagat steroizi in vene. Ala, revoltat, baga repede 40 de flotari. iN DIRECT!! NUMAI LA OTV.. SENZATIONAL. Si il provoaca pe "6/49 dude" sa faca si el macar 20 sau hai.. 10.
Ogica ii zice: ba si daca iti fac 100 ce faci ma? ah? zi ce faci? :))
probe si dovezi aici. dupa ce va uitati comentariile sunt binevenite.
Si ma gandeam.. cred ca au trecut vreo 10 ani de cand purtam si eu discutii de genul asta.
-Da' bicicleta mea e mai tare ca a ta .. are 24 de viteze.
-Si daca te fac pana la colt ce te faci? ah? :))
Probabil cam tot atatia ani i-as baga pe Diaconescu si pe ai sai distinsi invitati in inchisoare pentru trafic de prostie vie. Sa si-o bage in vene cat vor acolo. Pentru ca, dupa cum vroia si dobrovolski sa spuna, tara asta are destui tarani needucati, prosti, manelisti.

Sunt de ajuns, nu mai recrutati!

No comments: