03 December 2008

Andrei Gheorghe si Mircea Badea

Am aflat intr-un final despre conflictul dintre Mircea Badea si Andrei Gheorghe. Ordinea numelor nu este aleatoare. Lucrurile s-au intamplat cam asa: Gheorghe vorbeste mai mult sau mai putin peiorativ despre Badea intr-un interviu. Badea ii raspunde mai mult sau mai putin peiorativ pe blogul sau, incheiand cu:
"Pentru asta, domnule Andrei Gheorghe da-mi voie sa-ti spun un principial si intelectual:” Du-te ma-n pula mea !"
Tin sa precizez opinia mea despre Mircea Badea. Ca showman mi se pare bun. Urmaresc din cand in cand emisiunea de la tv si uneori ma amuza glumele lui sau felul in care le spune. Tot azi am aflat ca are si blog. Am intrat sa citesc putin. In general dezbate subiecte de "In gura presei". Dar ca om, cred despre el ca este un taran slefuit, sau daca preferi, un bou.

Dar sa revin..
Andrei Gheorghe. Mi se pare un om foarte cultivat si inteligent, iar cand posezi un anumit grad de intelect dai uneori impresia ca esti arogant si ingamfat. Sau poate chiar esti si nu iti dai seama. Sau poate iti dai seama si nu iti pasa. Nu conteaza. Mi se pare un om interesant. Mi se par irelevante episoadele mediatice cu iarba si cu flegma. Nu ma intereseaza.

Mie intotdeauna mi-au placut interviurile cu oameni de calitate(bineinteles subiectiva).. Mi-au placut un interviu al lui Johnny Raducanu intr-o revista de femei, un interviu cu Mihaela Radulescu in Tabu acum vreo 5 ani(mai citeam si eu de la sor'mea), mi-a placut mult unul la Turcescu cu Dobrovolski vara asta. Imi placeau emisiunile "Garantat 100%", acum nici nu stiu daca se mai fac. Imi place sa il aud pe Hurezeanu vorbind.

Interviul cu Andrei Gheorghe se afla aici si v-il recomand. Raspunsul pe blog al lui Mircea Badea se afla pe blogul sau, dar a fost sters.

4 comments:

Anonymous said...

Eu tin cu Badea
Bila alba pentru batut joc de propria persoana.
Mai sunt si alte bile albe si negre, dar am impresia ca pe asta o rateaza lumea deobicei.
Banuiesc ca-i posibil sa fie falsa modestie, dar mie nu mi se pare.

Foarte posibil sa fie Gheorghe mai cultivat si mai inteligent...dar treaba cu ingamfarea (parerea mea) tine de imaginea pe care si-a ales-o, nu de IQ. Joaca un rol, il joaca foarte bine si daca nimereste si scena potrivita...da, chiar e interesant.
Daca nu...i se duce tot farmecul.
Il suspectez ca ar fi fost un actor bun.

Badea nu prea joaca...el chiar ala e. Mda e impulsiv si mai zice si prostii...dar te face sa razi...uneori chiar amar...ceea ce mie mi se pare ok.
Gheorghe in schimb? Pe mine de regula ma face sa ma simt de 2 lei...si nici nu imi arunca vreo idee creativa, sau maslina, ceva... ca sa pot sa spun ca a meritat.

No offence :)

Taner said...

Ai dreptate. Si pe mine ma face sa rad Badea. Si probabil daca l-as vedea pe Gheorghe in fiecare seara la TV mi s-ar lua si mie. Dar ca persoane, mie imi place mai mult Gheorghe.
Am impresia ca a jucat teatru acum vreo 2 ani.

None taken :)

Matei said...

si badea si gheorge, amandoi sunt foarte ok fiecare in felul lui. asta nu inseamna ca nu sunt si magari fiecare in felul lui. cu bune, cu rele, sunt doi showmeni capabili, diferiti si inediti...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.