12 January 2008

M-am intors intreg :D

A fost super tare azi! Am ajuns in predeal pe la 9:30 si la ora 11 deja eram pe partia Cocos :))
M-au sfatuit cativa cunoscatori de pe acolo sa mai raman la partia de copii sa exersez. Nu am tinut cont de sfaturi pentru ca simteam ca nu pot sa ma desfasor la juniori :P. Erau si prietenii care ma "impingeau de la spate". Si m-am urcat cu telescaunul.
Cand am ajuns sus am vrut instant sa ma intorc :)) Era partia atat de abrupta, ca nu m-as fi dat nici in fund pe ea. Am luat-o la pas pana s-a mai domolit panta si mi-am pus placa in picioare. Nebunieee! am cazut cred ca de 10 ori in 10 metri :)) Apoi din ce in ce mai putin pana cand am inceput sa merg cursiv, fara emotii ,la un moment dat am si raspuns la telefon din mers :D .
Am coborat partia cam intr-o ora. Cica in mod normal nu ai de ce sa faci mai mult de 15 minute.
Apoi am urcat pe partia Clabucet care era super inghetata si am cazut in fund de vreo 200 de ori.. apropo.. stau la calculator cu perna sub fund. Data viitoare ma gandeam sa imi pun vreo 2 perechi de pampersi pt adulti :D
Sunt satisfacut de cat am invatat azi. Mai am de deprins mersul cu spatele ca nu prea imi iese bine si este si una din chestiile de baza, si sa reusesc sa merg cu placa dreapta(pozitia in care accelerezi).
Acum nu vreau decat sa ma culc :)

Noapte buna !

No comments: