18 March 2008

M-am saturat de messenger . De tot.

This time is for real.

Desi messenger-ul se vrea a fi un fel de "Social life improver and mantainer" este departe de a fi asa.
De exp, acum baietii stabilesc primul contact cu o fata pe net. Si faci cunostinta cu ea .. pe net.. si aveti discutii interminabile si te miri cat de mult va potriviti.. si o tineti asa pana vine vremea sa va intalniti. Si cand va intalniti .. ce sa vezi? Simti ca o cunosti bine, dar cu toate astea nu aveti despre ce sa vorbiti, ca ati epuizat azi-noapte toate subiectele cand ati stat pana la 3 a.m pe net. Si uite asa ajungi acasa si spui.. "frate nu o sa iasa nimic, nici nu avem despre ce sa vorbim!".

Eu stau tot timpul pe mess. Si chiar daca nu sunt acasa il las deschis cu status ca sunt plecat ca si-asa las deschis pc-ul ca sa fac ratie la torrente. Am ajuns un fel de messenger addict freak. Ascult muzica si cateodata mi se pare ca aud sunetul ala de pop-up cand iti scrie cineva mesaj si e inactiva fereastra... ce pot sa zic.. m-am ratat.
Nu am mai cunoscut persoane noi de mult timp.. pentru ca probabil cand dau add sau accept cuiva, ma gandesc.. uite inca o cunostinta. Pfoaa cate oameni cunosc ... nici nu am timp sa vorbesc cu toti. Nu e bine ce se intampla. Si cu siguranta vor fi repercursiuni in timp.

Ma gandesc la urmatoarea situatie.
El si ea impreuna. Nu se pun de acord cu ceva, ajung sa se certe. Pentru un moment se uita unul la celalalt si isi dau seama cat de dragi sunt unul altuia si se iau in brate si se saruta pasional. E un moment pe care daca l-ai vedea pe strada.. ai spune "Ce frumos!".
Pe net cearta ar arata cam asa:
el: iar faci pe victima
ea: doamneeee..hai k esti nebun
ea: ai chef sa n certam?
ea: m'ai enervat deja
el: chiar nu mai am rabdare sa ma cert cu tine
ea: vb cu mine d parca as fi ultima proasta
ea: hai k nu mai am chef sa vorbim
el: bine, pa!
ea: pa!!!


<... dupa 20 de secunde in care nu isi spun nimic, el vede ca ea incepe sa scrie (mda.. acolo jos in stanga obsedatilor) si scrie si el ca isi da seama ca se pune de-o impacare>

ea: :( .. mai esti sup?
el: >:D<
ea: >:D< :*

Cam asa e treaba. Eu unul o sa incerc sa intru doar cand o sa am ceva de vorbit cu cineva. Sa nu mai stau asa de-aiurea cu status Not Available. O sa mai stau totusi uneori cu linkul de aici ca va e lene sa il scrieti de mana >:P (asta e emoticonul care flutura limba.. nu stiam cum se scrie a trebuit sa ma uit. hm se pare ca nu sunt totusi atat de obsedat :-?? .. mda pe asta il stiam pe de rost :)))

6 comments:

Anonymous said...

TE lasi .. ? nu te crede nimeni .. cum o sa mai cunosti u tipe dp hi5 ;) .. o sa intrii doar daca ai treaba ? ( nu te crede nimeni ) ..o sa iesi dp ymsg doar dak te joci dota .. :D .. e deja o dependenta ..e ca si cum ai zice .. nu mai vorbesc la mobil , ca asa nu mai sunt motive sa va intalniti

Taner said...

ei bine daca vrei sa stii, pe hi5 nu am mai intrat de nu stiu cand(sapt trecuta :))))) nu, dar chiar nu am mai intrat.
si ma gandesc serios sa imi inchid contul ca nu ii mai vad rostul :)
dota nu ma mai joc, chiar mi s-a acrit de mess ..
daca eu ma las de mess sa nu aud vreun fumator(uhm..andrei)ca imi spune ca nu poate sa se lase

Anonymous said...

nu te cred.

o sa intri cel putin o data pe zi, sa vezi daca n-ai pierdut vre-un offline important. o sa gasesti doar bancuri proaste si linkuri spre youtube, dar cum toate vestile se dau acum pe messenger, nu o sa iti asumi "riscul".

treptat, o sa ajungi la faza in care stai pe invisible si citesti pe ascuns statusuri dar sustii ca "eu nu mai stau pe mess"

iar cand te-o suna cineva sa-ti spuna doar "ce mai faci?" sa ma anunti si pe mine.

cu resemnare,
Grg

Taner said...

:))) funny :D
pai nu am zis ca nu mai intru deloc.. God forbid!
Doar ca nu va mai fi principalul mod de socializare.
Pentru ca uite, acum ceva vreme, m-am intalnit cu o prietena la vorbaraie.. uitasem cat de placut e sa vorbesti cu o fata...
Nu stiam decat net, gasca de baieti si fete cu care ieseam la suc.
Am uitat cat de marfa e sa stai cu o prietena.. sa fii relax si sa povestesti. Ce e trist e ca prietenele sunt rare..

Anonymous said...

trist ca prietenele sunt rare ?:))))))))))))))))))))))))))))) loool nu fii gay :D ... sunt rare ..ca dupa un timp vrei ..sa t f*ti cu ele .. lasa vrajala

Taner said...

=)))
nu chiar :) Cred ca sunt rare pentru ca probabil la un moment dat unul din ei o sa nutreasca sentimente diferite fata de ale celuilalt. Plus ca nu poti sa iti faci o prietena peste noapte. Prietena este o fata cu care te cunosti bine , cu care te injuri fara sa puneti la suflet, cu care vorbesti despre fete si care iti explica cum gandesc ele de fapt.. Cu care iti plangi de mila fara sa fii patetic..
In principiu..cred ca din cauza asta sunt rare.
Ar mai fi o conditie. Testul prieteniei este sa dormi cu ea in acelasi pat. Daca poti sa dormi fara sa te macine intrebarea.. "Ba sa incerc oare ceva?" atunci cred ca e ok.