16 July 2008

distractie pe tren - partea II

Postarea asta este in stransa legatura cu partea I. Daca nu ati citit-o, va sfatuiesc sa o faceti, pentru ca nu stiu daca veti intelege ceva. Si daca inca nu ati dat click pe "partea I" puteti sa dati click aici.


[....] Stau si ma gandesc cum era daca ma asezam pe locul din bilet. Pai as fi avut in fata o negresa putin durdulie si o asiatica.. tot durdulie, dar mai putin. M-am gandit eu ca nu are rost sa stau 270 de minute inghesuit acolo. Asa ca m-am dus un separeu pe diagonala mai departe. La un moment dat, o vad pe negresa fluturandu-si foarte larg, fusta alba, valuroasa. Ii vad chilotii de 3 ori, ca au fost doar 3 flashuri. Avea chilotei frumosi, albi, dintr-un material putin lucios, matase sau satin, cred. Hmm.. ciudat. Vad lenjeria unei straine care e oaresce draguta si nu pot sa zic ca mi s-a parut cine stie ce sexy faza. Desi a implicat mister (.. dezvaluit in cele din urma), teama de a nu fi prins ca ma uitam.. desi cred ca mi-ar fi placut sa ma surprinda.. parea de treaba, cred ca am fi ras :)
Mie de fapt imi place de asiatica din stanga ei. mda.. fiecare cu originile sale :)

Daca ma asezam langa ele, eram mai aproape de difuzorul vagonului si astfel Santana si depecharii ar fi castigat, in mod just, razboiul cu anti-talentul ala din telefonul taranilor.
Sigur ma conversam cu ele si drumul ar fi parut mai scurt. Tot incerc sa imi dau seama ce natie or fi, insa nu am reusit decat sa observ ca vorbesc cand in engleza, cand in franceza. Si ciudat e ca vorbesc fluent, fara vreun accent funny. Un lucru stiu sigur.. tipei din fata mea as vrea sa-i vad sub fusta.
Da, blonda aia care era cu strainul.

"Bere,suc,apa,cipsuri aveeeem!"- vanzatorul ambulant din tren. Oare lu asta nu i-a facut nimeni instructie? Nu stie oare ca in tren nu se foloseste "aveeeem"?

Ma sperie gandul ca familia din primul post inseamna romani, Romania...
Se uitau mai adineauri la un articol despre Becali in ziar (cel mai probabil Click sau Libertatea). La care el.. "-Uite ma, du-te sa iti dea si tie Becali 500 de euro".. si ranjeau amandoi cu o pofta care imi provoca o stare de dezgust. Si mai mult ca sigur sunt la curent cu ultimele bazaconii a la Dan Diaconescu.

Stai frate ca s-a intamplat ceva tare. Undeva, mai in spate, Gorrilaz incinge atmosfera. Cred ca tipu' de sus isi da silinta sa imi arate ca exista. Se aude chiar mai tare si decat difuzorul din tren.

Sh-pah sh-pa, sh-pa, Feel good, [x9]

City's breaking down on a camel's back.
They just have to go 'cause t
hey don't know wack
So all you fill the streets it's appealing to see
You wont get out the county, 'cos you're damn as free
You've got a new horizon It's ephemeral style.
A melancholy town where we never smile.
And all I wanna hear is the message beep.
My dreams, they've got to kiss, because I don't get sleep, no..

Windmill, Windmill for the land.
Turn forever hand in hand
Take it all in on your stride
It is sinking, falling down
Love forever love is free
Let's turn forever you and me
Windmill, windmill for the land
Is everybody in?
...
Watch the way I navigate
Hahahahahhaa


A mai trecut jumatate de ora si s-a iscat niste galagie prin vagon. Un tigan statea la bustul gol si cred ca era si beat. A venit politia si l-a luat. Ma intreb oare pe taranii de langa mine de ce nu ii ia nimeni? Peste 10 minute se intorc politistul cu politista si cu tiganul. Aflu din discutia lor ca asta statea, beat fiind, intins pe sina si ca l-au urcat ca sa nu il calce vreun tren. Grijulie Politia Romana. Apropo.. politista era buuuuuuna!

Gata! Au oprit manelele. Mi-a trecut frustrarea, mi-a trecut becali, mi-au trecut taranii picnicari, otv. Si odata cu astea, mi-a trecut si inspiratia. De ce? Ca nu prea se mai intampla nimic in vagonul asta.
As putea totusi sa mai scriu ca blonda in front of me este o simpatica. S-a trezit si m-a vazut ca scriu pe pagini din revista si m-a intrebat daca vreau o foaie, ca sa nu mai scriu pe fundaluri albe din paginile publicitare ale revistei. O refuz pentru ca am terminat de scris.