23 July 2008

stiati ca....

The Dark Knight - ultimul film Batman este deja pe primul loc in topul imdb al celor mai bune filme din toate timpurile???
La ora asta: User Rating: 9.5/10 (91,097 votes)
RankRatingTitleVotes
1.9.4The Dark Knight (2008)91,097
2.9.1The Godfather (1972)291,274
3.9.1The Shawshank Redemption (1994)342,149

Eu tot auzeam fel si fel de laude prin media la adresa filmului, dar ma gandeam ca e din cauza lui Heath Ledger.. De fiecare data cand moare o personalitate, ii sunt scoase in fata toate calitatile si realizarile, mai mult sau mai putin justificate..

Dar avand in vedere the batman phenomenon de pe imdb .. trebuie sa vad neaparat The Dark Knight ;)

8 comments:

eleni said...

da, stiam :) ieri m'am uitat si erau doar 70.000mii voturi si nota era 9,6.am auzit oricum am auzit ca este genial, dar probabil ca si heath ledger i'a dat un boost.too bad he's gone :( sa'mi zici cum e;eu ma abtin pt a'l vedea la cinema :))

Anonymous said...

daaa..si eu trebuie sa'l vad si referitor la ce spuneai tu k ii sunt scoase in evidenta calitatile lui Heath Ledger mai mult dupa ce a murit... e si nu e adevarat... el era apreciat si cand traia..a avut roluri importante dupa parerea mea care au scos in evidenta tocmai faptul ca era apreciat...se stia ca era in stare sa faca o figura buna tocmai de'asta i'au si fost incredintate :D, nu?

Taner said...

Nu prea stiu ce sa raspund.. Ca actor, nu pot sa spun ca era un geniu. L-am vazut doar in roluri mediocre, dar bine interpretate. Poate daca ar fi avut ocazia unui caracter deosebit ar fi reusit un rol memorabil. Cum ar fi Joker.. din ce am citit prin presa.
I guess we'll never know :)

Anonymous said...

sa te uiti la Candy pana apare the dark knight. Sabrina

Taner said...

Buna Sabrina! O sa ma uit zilele astea. Nu prea ma fascineaza filmele despre droguri gen Requiem.. Sper sa nu fie asa de dramatic :)) anyway ma uit si iti zic cum mi se pare ledger :)

Taner said...

apropo, la identitate poti sa treci la name/url Sabrina si la url lasi necompletat :D

Anonymous said...

mai daca nu iti plac filmele cu droguri probabil nici asta n o sa ti placa dar sper sa poti aprecia cum joaca ledger..adik frt bine..parerea mea :P

Taner said...

downloading..
Nu e vorba ca nu imi plac :) Dar uite, Requiem mi s-a parut way overestimated! Au dramatizat atat de mult la final incat a insufletit "cum plm se spune viewer in romana" ??? (lapsus)
Asa au facut si cu 4,3,2,1.. un cacat de film inmyopinion. Daca nu era un subiect atat de delicat nu era propus nici la zmeura de aur.
Fa 10 filme cu avorturi si comunism in 10 tari diferite si o sa vezi ca o sa primeasca fiecare numai laude.. La fel si requiem(droguri) la fel si Crash(rasism)
ok.. now i feel pissed! :))