26 March 2009

Am decis: retarding.blogspot.com nu este un blog

Nu este.

Cum adica nu e blog? Pai uite asa, nu e, ca nu vreau eu. Pe blog se scrie des, la zi chiar. Un blog cauta sa atraga cat mai multi cititori, incerci sa ii faci publicitate pe net. Te zbati sa iti mai creasca pagerank-ul. Te zbati sa ai cat mai multe vizite, ca cine stie, poate intro zi iti bagi si tu AdSense pe el.

Nu. Nu caut chestii din astea.

Retarding este un caiet. E caietul meu. Niste bucati de hartie unde imi notez chestile care imi trec prin cap si care fug daca nu le scriu.
De ce nu le scriu intr-un caiet(fizic) sau intr-un .doc(x) in PC-ul meu? Pentru ca daca am o idee care imi place, o discut cu prietenii mei, sau cu non-prietenii daca se iveste ocazia.
Imi place ca opiniile mele sa fie cunoscute. Poate suna foarte nemodest sau poate prea politico-aspirational. Ma doare in fund. Am opinii si imi place sa fac vedete din ele. Imi place sa fiu contrazis. Iubesc sa ies castigator intr-o disputa de idei. Orgasmic. Fantasmagoric. Un sarut fluorescent la baza gatului :)

Asa! Macar sa stiti si voi ce parere am eu despre treaba asta cu scrisul aici.
Ma rog, eu am mai zis-o cred, cu timpul, dar vreau sa scap de vina aia pe care o simt uneori ca nu am mai scris demult pe ''blog''.
Parca m-ar dojeni maica-mea prin clasa a 8-a: Taner,Taner, nu ai mai pus mana pe romana aia sa citesti si tu un comentariu ceva, vine capacitatea, esti inconstient?
Adevarul e ca am fost. Si la bac la fel. La bac nu stiam nimic din liric. Nimic. M-am dus la oral cu 30% din materie aproape stiuta. Si mi-a picat comedia(scrisoare pierduta) :)) Cacat, asta o stiam de la capacitate!

O sa pun un feed by email. Pentru cine nu stie ce inseamna, explic. Dai click pe un buton, iti treci adresa de mail si devii abonat. Cum postez ceva, cum primesti mail!
Altfel, te poti abona si prin subscribe simplu. Asta daca ai deja un reader. Gen google reader. Mi se pare greu de explicat daca nu aveti deja. Asa ca pentru cei care nu au reader, aveti varianta email.
Daca vrea cineva sa ia legatura cu mine o poate face la taner5005 at yahoo punct com.

In rest numai bine. Vreau sa vina vara!!
Am dormit 13 ore (de la 21 la 10 A.M).
Ma simt super.
Sa ascultati songu` asta da? ;)

PA!

4 comments:

Anonymous said...

un blog este atunci cand nimeni nu te mai asculta, dar tu crezi ca inca mai ai ceva interesant de spus. Oana Moşoiu ;
sau definitia din dictionarul explicativ englez : blog=a shared on-line journal where people can post diary entries about their personal experiences and hobbies;
al criterii de definire a unui blog nu prea sunt sooooo...tot blog este retarding si daca nu mai vrei sa faci parte din categoria persoanelor "cool" care au blog si nu stii cum sa te scoti,mai bine il stergi si ai rezolvat problema! :))

Taner said...

Nu stiu cine e Oana Mosoiu,mi se pare totusi stupida definitia, si nu sunt subiectiv.
(La primul search am gasit blogul Oanei Mosoiu,asa ca...)

Ca sa nu ma mai lungesc, daca eu nu simt ca retarding e blog, nu e. Daca eu nu simt ca fac parte din categoria cocalar,spun ca nu sunt cocalar.
Chiar si daca as fi dar refuz sa recunosc asta, tot e un inceput.
Asta nu inseamna ca retarding e un blog care isi neaga apartenenta ;)

Anonymous said...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema. Te asteptam
Multumim.

Oana Mosoiu said...

*taner. Nu e chiar asa. Daca tu nu te simti cocalar, dar tot ce faci te categoriseste drept cocalar, esti totusi cocalar. Asta apropo de exemplul tau. Conceptele au definitii, se numeste proprietatea termenilor, sa ii folosim asa cum ii cheama sau asa cum a fost exprimata intr-un concept un fapt, o realitate. Faptul ca ai un blog pe blogger.com te face, totusi, bloger. Da, sigur, tu poti folosi blogul intr-o noua forma, originala, diferita, jurnal etc. Dar forma lui e de blog...
Mi-a placut asta cu negarea apartenentei :)
Altfel, interesante entry-urile.