15 March 2009

M-am trezit

Dintr-o pacatoasa agonie in care am intrat o data cu lovitura la deget. Am stat inchis in casa 5 zile.
Ieri am iesit putin prin mall, dar a fost cam boring. Am vazut o sotie la vreo 30 de ani, deosebit de frumoasa, care mi-a mai seninat iesirea.

Am fost la concertul Grimus de la Clubul Taranului. A fost ceva wow. Grimus e o trupa rock (alternativ) din Cluj. Ideea e ca oamenii astia chiar stiu sa faca muzica dar mai ales atmosfera.
Eu stiam doar 3 piese, dar am realizat ca imi place tot ce canta. Publicul a fost foarte placut, cred ca m-as fi simtit si eu bine pe scena. Nu au lipsit nici glume din partea trupei, gustate bineinteles de audienta. Sunt fan Grimus :D



Seara a fost perfecta, muzica buna, atmosfera la fel, socializare din plin, am cunoscut oameni noi, am pierdut ultimul metrou, am ajuns acasa, am jucat o dota cu Diana, care desi zice ca nu stie nimic, s-a descurcat bine(era sa ne luam bataie de la boti :p ), si am tras un somn asa de bun.
E duminica, deci ma duc la gara sa imi iau pachet. Probabil ma voi intalni cu vreun cunoscut si voi avea cu cine sa astept trenul care sigur va avea intarziere :)

In mare, sunt fericit, am chef de invatat, abia astept sa ma intorc sa fac ceva util.

ps: thanks Vlad :)



ps2: celelalte melodii le gasiti tot pe youtube ;)

ps3: am un site de fun foarte comic in lista de bloguri din dreapta: Put.ro
Vizitati-l, o sa va placa.
Bafta!

1 comment:

蔥油餅Jon said...
This comment has been removed by a blog administrator.