12 April 2009

Marele Comandant


Hai sa incercam o recenzie personala a clubului El Grande Comandante!!!

Cuvinte cheie: fete, baieti, taranoi, prostanaci, urat, transpiratie, mare, grasi, muzica, bautura.

Boooon..
-Intrarea este 10 lei.
-Beverages costa cam asa: 5 lei sucurile, maxim 10 lei berile, 15 lei breezerul; orice implica whisky, vodca, rom, gin este in jur de 12-18 lei.

-Fete multe si nefrumoase, doar vreo 10-15% arata ok, 3-5% frumoase. Se compenseaza cu faptul ca sunt needy. Pe mine intr-o ora, 2 fete uratele au vrut sa ma danseze si un tip cu muschi mi-a pus mana pe fund....................
-Baieti erau poate mai multi decat nefrumoase. Problema e ca la varsta lor ar fi trebuit sa fie barbati. Majoritatea 25-29 de ani, necombinati, cu motto-ul "hai sa mergem in comandante poate pica ceva".
Dintre tipii astia, vreo 70% sunt niste taranoi, multi dintre ei foarte transpirati. Nu va mai povestesc cum mi s-a udat mana cand s-a inghesuit unu in mine. Inutil sa precizez ca in unele zone mirosea urat datorita concentratiei mai mare de glande sudoripare in lucru.

-Atmosfera este destul de incinsa, in ideea ca este cald, aerul e umed, iar in unele locuri este foarte lipicios pe jos.

-Trebuie sa recunosc ca erau si oameni de calitate, gen eu, care mai ridicau standardele :))
Din nefericire pentru Comandante am stat doar o ora, prezenta mea aducandu-i doar un plus temporar de imagine.

Am ramas destul de uimit pentru ca auzisem lucruri marete despre El Grande, cum ca atmosfera ar fi super sau ca daca vrei distractie, aici mergi la sigur.
Poate pur si simplu nu e pe gustul meu. Dar cum ar putea fi cand clubul asta imi aduce aminte de Bavaria(Regie) sau Megalos(Constanta). Macar de se facea remarcat prin ceva anume, muzica for example era din categoria: MTV `99-2000 HITS + MC Hammer - Can't touch this, Crazytown - Butterfly(Come my lady), etc.

All in all exista cateva motive pentru care merita sa vizitezi clubul:
-daca vrei sa agati si nu esti pretentios(oasa).
-daca te duci cu prietenii cu care te simti bine oriunde.
-daca toti prietenii tai vor sa mearga acolo desi tu nu vrei(in cazul asta, tre' sa schimbi ceva la capitolul prieteni).
-daca te plictisesti atat de tare in casa si ti-e jena sa mergi singur intr-un club mai respectabil aici poti merge fara nici o retinere.

4 comments:

inSecure said...

Bine ca nu am venit ;)
Cum ti-am zis, e un cacat.

Taner said...

Ai avut noroc :))

Cristean said...

norocul meu ca n-am fost treaz acolo.

Taner said...

Erai deja adormit cand ai intrat? :)