18 April 2009

Comedie de Paste

Newsletterul BestJobs de azi suna asa:

I-am rugat pe cativa dintre specialistii HR care recruteaza prin intermediul siteului, precum si colegii nostri de la departamentul de suport pentru utilizatorii BestJobs sa realizeze un top al informatiilor comice completate de candidati in CV-urile lor.


1. Responsabilitati: Vinzator. "Am dormit bine acolo, ce sa zic? Parintii lucrau amindoi, eh, ce vremuri erau atunci. Si pisica zbura."

2. Atasament la CV - "Motto: Se-ntampla-oare-o crima/ Sa-ti pui gandurile-n rima…?!" + 3 poezii: mama mea, pisica, Reteta unui om perfect, Toamna

3. Mini Interviu: Care este cea mai mare realizare a ta de pana acum? "Am ajuns la 30 sanatos"

4. Studii:
- studii privind conservarea prin congelare a materialului seminal de caine;
- lucrare de licenta in comportament sexual premarital.

5. Mini Interviu: Domeniul de interes era Vanzari. "Sunt potrivit pentru ca imi place ceea ce se intampla in acest domeniu. Piata e in continua crestere in Romania. Fratele meu mai mare m-a indrumat spre aceasta meserie si a fost 'dragoste la prima vedere'."

6. Descriere responsabilitati: - "impegat contabilitate primara, secretariat, impegat fac de toate (fara sex)"

7. Istoric experienta: "tatal meu este administratorul a 2 statii peco si prin urmare m-a angajat si pe mine, stiind de pasiunea mea pentru masini si implicit pentru condus".

8. Descriere job: "Societate condusa de un isteric, (ce sa-i faci nimeni nu-i perfect...)"

9. Descriere studii: "sunt o fata de 18 ani cu 1.66m inaltime, 49kg, ochi verzi, satena (cu par lung), dragutza, seriosasa si plina de enrgie... PS. poza nu am putut sami pun pentru ca sunt prea mare format dar dak doriti..id meu de mess ok_..._... sau trim un e-mail pe adresa www.ok_...._...@yahoo.com..va sigur k nu o sa va para rau:D"

10. Responsabilitati: "Am fost hostessa pentru o seara la petrecerea organizata de compania "X" la restaurantul "Y". Responsabilitatea mea era sa-i primesc pe invitati, iar impreuna cu alte 3 fete am facut atmosfera dansand, in rochii de culoarea siglei firmei, si invitand persoanele din sala la dans pentru a se simti bine."

Top adrese de email, sendere si nickname-uri:

Adrese de email: pasarik.frumusik@.., senzuala_89@.., elfica_sh@.., shut.up_up.up@..,angel_powder2008@.., pithonstd@.., axe.the_hacker@.., sa.ne_http@...

Nume de utilizator: foca.san, pitzic21, dramatique, sunca.nr_117, scama_vesela

Sender: ursuletu gheorghe, John Wayne, Hijo de la Luna, scipio africano, leul vipera

sursa

No comments: