09 March 2008

8 martie

A trecut stralucita sarbatoare a femeilor si a mamelor.
Mi se pare STUPID STUPID STUPID sa spun "La multi ani ! " unei femei de 8 martie.
"La multi ani! " trebuie sa ii spui de 2 ori pe an unei persoane: de ziua de nastere si de revelion ca cica atunci ne innoim cu totii. Dar imi e foarte aiurea sa spun de : martisor, onomastica, sf valentin, ZIUA FEMEII, Ziua Barbatului(proclamata de Bergenbier pe 5 mai) , de Craciun, sau in alta zi din an.
Din motivul asta singurele persoane felicitate au fost mama si bunica. Dar si aici am zis-o cu tragere de inima. Mai sunt si unele persoane atat de extaziate de aceasta serbare incat spun vanzatoarelor sau femeii de la ghiseul de bilete "La multi ani!".


Si ce naiba e cu tot striptease-ul ?
Am observat ca femeilor le este permis sa faca din ce in ce mai multe chestii. Chiar nu inteleg cat de deschis la minte sa fii sa iti lasi nevasta la striptease. Am vazut eu cateva scene la stiri aseara. Iata ce faceau ei , stripperii : au luat o esarfa , o erectie, si atat. Au pus esarfa pe erectie, si fluturau esarfa( de fapt erectia ) in fata femeilor rusinate-excitate din primul rand. E jale , va zic, e jale. In plus ... cum se simt barbatii ale caror femei excitate de trupa chippendales vin acasa si sunt gata de sex?
Cum se simte o femeie al carei barbat are chef de sex dupa ce se uita la porn? Cu siguranta nu bine ...

Daca ar exista oficial o Zi a Barbatilor.. se duce barbatul la striptease? sau la curve? NU . De ce?? Pentru ca daca se duce la striptease e un nenorocit care isi inseala nevasta. Si probabil o sa tot auda: "te-ai dus la curva aia sa vezi cum se dezbraca ! i-ai dat bani nu? perversule! ".
Observ ca din ce in ce mai des unele pacate comise de un barbat sunt percepute ca "scapari, escapade" la femei. Poate uneori sunt interpretate ca "modernisme".
-Pai cum ma boule? ai lasat-o pe nevasta-ta sa mearga la striptease?
-Pai ce ma?! Eu sunt inchis la minte ca tine, ma? Tre sa fii modern ma, ca asa merge o casnicie...
-Las ca imi spui tu maine cum te simti cand nevasta-ta ofteaza adanc "asta e, trebuie sa ma multumesc cu ce am" inainte sa intre in pat.
- @-)

Inteleg si eu care e treaba cu emanciparea femeii... chiar cred ca era nevoie de eliberrarea lor la vremea aia, dar parca prea a luat-o razna. Nu sunt misogin si nici antifeminist. Dar maine poimaine ajungem in situatia : pe patul meu si pe muzica mea.

ps: am descoperit o melodie care imi placea super mult dar nu stiam cum se numeste
Mark Ronson - Stop Me .

TAKE CARE!





4 comments:

Anonymous said...

Ba da gelos mai esti .. intr-un fel ai dretate ..dar daca toate prietenele ei se duc ..tu ce o sa faci ? osa ii zici ca e fata insurata si ca trebuie sa stea acasa ?
Nu mai bine se duce ..ca o lasi tu ,decat sa se duca pe ascuns alta data ...chiar cred ca si la 30 de ani tot mai exista chestii de astea ( sa mergi pe ascuns .. pe blat ,chiar daca esti maritata ) .
In fine ... misoginule !! posesivule!!! :D eee asa sunt tatarii .. :D

Poate asa gandesc si eu ca tine ,dar nu cred ca i-as spune sa nu mearga .. in fine ;) nice comeback :D ...
P.S.:Si eu vreau un articol :P , sa nu uiti

Anonymous said...

Sper ca nu am parut gelos.. tot ce am vrut sa spun a fost ca daca ea s-ar duce.. atunci si eu ar trebui sa fiu liber sa ma duc. Lucru care cu siguranta nu i-ar conveni.. si s-ar ajunge la niste 'discutii'. Sper sa am o nevasta destul de inteligenta incat sa vrea sa isi petreaca putin altfel ziua femeii.
O sa ajungem ca brazilienii sa avem o zi in care se da liber la sex. Daca la asta se reduce a fi posesiv.. atunci da sunt posesiv :)

Anonymous said...

da mai taner :P cate gelozieee :P cum iti permiti :))))

Anonymous said...

adica e proasta daca merge ah
? adica daca nu face cum zici tu e proasta ah ?:D ...halal baiat :)))) ... j/k. Oricum nu cred ca daca se duce e proasta ... in fine .. obsedat se numeste ..sau poate nu vei avea incredere in sotie . :P
..hehehe :P