22 April 2008

Curve si porci

Femeile spun ca: barbatii sunt porci

iar

Barbatii spun ca: femeile sunt curve

De fapt, e total invers. Barbatii sunt curve si femeile sunt porci.
Recunosc... pentru a doua afirmatie nu am nici un argument, dar prima e atat de evidenta! Barbatii si-ar insela sotiile mult mai usor decat femeile partenerii.

Dumnezeu a creat barbatul si femeia, le-a dat organe genitale compatibile, cu un singur scop. Acela de a procrea. Religiile spun asa: orice act sexual trebuie facut in scopul procrearii. Orice metoda de contraceptie e considerata pacat :)

Barbat fertil. Femeie fertila. Sex. Femeie insarcinata. Mission accomplished :D
Femeia are sarcina 9 luni timp in care nu mai poate face alti copii. Dar barbatul poate sa mai faca inca 364 de copii(daca face sex o data pe zi, ca sa avem o regula). Cu femei diferite.
Pai daca dumnezeu i-a dat barbatului puterea asta divina, daca este de acord ca barbatul sa procreeze cat poate, de ce vedem in asta un lucru rau?
De la o vreme, a se citi "o data cu emanciparea femeii", a aparut toata treaba asta cu razboiul sexelor. A mai aparut si intrebarea cine e superior cui? barbatul femeii, femeia barbatului?
Raspunsul este, cel putin din punctul de vedere al dumnezeilor, ca barbatul este superior femeii pentru ca poate sa faca 365 copii intrun an, pe cand femeia poate sa faca unul si putin :))
Chiar daca ar avea gemeni, tripleti.. oricum ar fi mai putin.
Barbatii sunt meniti sa faca mult mai mult sex decat femeile. Si e normal sa nu il faca toata viata cu aceeasi femeie ci cu cat mai multe. Femeile in schimb, au o oarecare limita impusa de Dumnezeu. 1 barbat si putin pe an.

Dar ideea de la care am plecat.. era ca barbatii sunt niste curve ieftine. Asa e. Curve ieftine!
Ieftine, pentru ca nu cerem nimic in schimb :)


De fapt, eu chiar cred in casatorie si in suflete pereche :)






6 comments:

Anonymous said...

Pe mine m-ai convins , acum incearca sa convingi si femeile :))

Taner said...

:))

Anonymous said...

9 luni != 364 zile

Taner said...

pai femeia e insarcinata 9 luni nu barbatul :))
am plecat de la supozitia ca barbatul insemineaza o femeie pe zi. Dupa prima femeie ii mai raman 364 zile.

Unknown said...

nuj, eu zic ca si femeile si barbatii sunt curve in aceeasi masura.. nu iau apararea femeilor .. nu am de ce

Anonymous said...

eu zic ca dak nu ar mai exista curve si porci ... lumea( adik planeta) nu ar mai fi asa de interesanta ..si + tot femeile sunt mai curve dupa parerea mea . ( cand sunt insarcinate..vor mult mai mult sex)