13 August 2008

CAMPANIE ANTI-ANTENA 1,2,3 Gadea, Cristoiu, Stan si Ciutacu, Felix

Am deja un logo pe sidebar, jos. M-am saturat de otv-istii astia mascati care se cred cu mult mai stilati decat Diaconescu, Lazarus, Magda Ciomag, Ogica si compania. M-am saturat de nesimtirea si neprofesionalismul vostru.
Nu de putine ori, cautati sa va jigniti invitatii prin niste mistouri "fine"(credeti voi).
Va mandriti ca telespectatorii vostri sunt in mare parte oameni cu studii superioare. Targetul vostru este reprezentat de intelectualii "wannabe" din Romania. Exact.. sunt cei cu studii superioare care nu se uita la otv pentru ca, vezi doamne, au o facultate.. asa ca aleg varianta mai frumos ambalata.
Faceti acelasi circ. La fel ca si la otv, nu respectati nici o regula de talk show: influentati discutia, amenintati invitatii ca le taiati microfonul si ca ii dati afara din platou daca nu va raspund la o anumita intrebare(a fost o emisiune cu un politician de la PD caruia i-ati spus ca il dati afara din emisiune daca va mai evita intrebarea).
Puneti intrebari tendentioase in ideea de a creea o imagine defavorabila invitatului, pentru a influenta publicul sa fie impotriva lui, deci de partea voastra.

Ma bucur cand mai dati peste niste invitati cu un nivel ridicat de educatie si cultura, care va resping cu eleganta toate incercarile dumneavoastra de a-i defaima.
Iar pentru Neagoe, nu pot sa am decat respect, la fel si pentru doamna Suter. M-am bucurat ca si-au pastrat cumpatul.
Oameni ca ei ma fac invidios uneori. Eu unul, nu as fi putut sa nu va fac tampit, cand insistati ca un personaj este autor in conditiile in care autorul neaga acest lucru. Si v-as fi facut cu siguranta imbecil cand m-ati fi intrebat daca beau urina, ca urmare a presupunerii idioate pe care ati facut-o anterior.
ACADEMIA OTV. RUSINE!

5 comments:

Unknown said...

++

Anonymous said...

Cred ca numai simtul civic mai trezeste anumiti oameni din enorma lor nesimtire. Un demers salutar.

Anonymous said...

excelent!
subscriu.

Taner said...

bun! unde`s multi puterea creste :D

Zumper said...

Trebe sda facem lobby acestui site