29 April 2008

el - ei
Ii place de ea. Ii surade ideea de amandoi. I-a dat impresia ca exista amandoi. Trece o zi si realizeaza ca exista un motiv pentru care nu poate fi cu ea. Nu ii spune. Aplica vechea metoda. Nu ii mai raspunde la mesaje.
Ea fierbe. Nu intelege. E foarte stupid ce se intampla. Ii devenise drag. Intrun final renunta sa ii mai dea mesaje.
Lui nu ii pasa. Nu s-a mai gandit la ea din ziua urmatoare primei intalniri.
Ea ar vrea un raspuns. Intrebarea: Ce s-a intamplat?

ea - lui
Il place. Ii surade ideea de amandoi. I-a dat impresia ca vrea sa existe amandoi. Trece o zi si realizeaza ca exista un motiv pentru care nu poate fi cu el. Nu ii spune. Aplica vechea metoda. Nu ii mai raspunde la mesaje.
El fierbe. Nu intelege. E foarte stupid ce se intampla. Ii devenise draga. Intrun final renunta sa ii mai dea mesaje.
Ei nu ii pasa. Nu s-a mai gandit la el din ziua urmatoare primei intalniri.
El ar vrea un raspuns. Intrebarea: Ce s-a intamplat?

Imi pare rau, dar nu pot sa te mai vad. Nu pot sa iti explic. Pa-pa!
Replica asta ar fi lamurit totul intr-un singur minut.
Ar trebui sa o folosim mai des..

26 April 2008

Paste fericit?!

Nu ştiu dacă sunteţi fericiţi că e Paşte sau doar binedispuşi că e sărbătoare, însă sper măcar să vă simţiţi bine lângă familie.
Azi ideea de familie e din ce în ce mai ştearsă, mesele pe care le luam nu demult cu ai noştri nu mai sunt pentru că acum fiecare mănâncă la ce oră vrea, după chef.
Ieşim în oraş la un suc, mergem să mâncăm la mc, kfc, la famous(in cta).. deşi acasă mamele ne gătesc ostropel, friptură, piure, sau ciorbă de perişoare.
Nu mai stăm la televizor cu familia, să ne uităm la aceleaşi tâmpenii cu toţii, să ne certăm pe ce canal ne uităm. Îmi aduc aminte faze de cand eram mic. La tv era un film de acţiune, o emisiune de muzică, un meci..
Şi fiecare era cu dorinţa lui: eu cu filmul, taică-miu vroia meci şi film, maică-mea si sor'mea vroiau muzică. Şi ii convingeam să ne uităm la filmul de acţiune. Şi tot ieseam prost din treaba asta că la un moment dat, ca orice film de acţiune prost avea şi scene de sex, la care imi acopeream ochii şi eu şi sor'mea, şi dacă erau prea toride, se simţea şi taică-miu şi schimba canalul... şi uite aşa ajungeam sa ne uitam la ce vroia sora mea. Şi era mai bine :)

Acum nu mă mai bucur de astfel de momente.. fiecare stă în treaba lui.. unul la tv, altul la calculator, altul la alt tv, ar fi şi greu în condiţiile în care vine sormea la mine sa îmi zică să ne uităm la "Dansez pentru tine" şi eu îi zic
"-Da' du-te mă dincolo dacă vrei să Dansezi pentru mine! " :)
.. si până la urmă, ajung să mă uit şi eu la 'Dansez pentru tine' singur.

Toate astea pentru confortul personal, vreau să fiu liber să schimb canalul când mi se scoală mie, să pot să mă uit la reclame fără să fiu tras la răspundere. Asta e preţul confortului. Pentru confort personal refuz să petrec timp cu sora mea sau cu ai mei. Poate că o rănesc pe maică-mea când vine să stea cu mine la tv şi eu plec la calculator doar pentru că uneori mă simt mai bine singur.. si mi-e ruşine uneori pentru egoismul de care dau dovadă.
Dar sunt sigur că dacă cineva ar avea libertate totală, ar sfârşi singur, fără ataşamente faţă de oameni, nimic care să îl lege de altcineva. Poate că un om liber ar fi un om singur sau.. un om singur ar fi liber?

Chiar vă doresc să fiţi cu familia de Paşte, nu ştiu cum e să îl sărbătoreşti, nici nu sunt curios, dar ştiu că sărbătorile te fac să simţi o căldură liniştitoare, o pace interioară, te simţi protejat şi poate iţi doreşti să fii un o persoană mai bună. Sper măcar să vă bucuraţi de acest sentiment weekendul acesta. După aia vine 1 mai şi o să îl facem cu prietenii, o să bem şi o să mâncăm ca porcii şi o să dormim 15 ore ziua de după :)

25 April 2008

Cum se numeste trupa?

care a cantat in dimineata asta de vineri la national tv la emisiunea care se numea inainte Dimineata cu Razvan si Dani??
E o trupa latino, canta un fel de muzica braziliana foarte misto.
Cine stie sau banuieste sa lase un comment :)

22 April 2008

Curve si porci

Femeile spun ca: barbatii sunt porci

iar

Barbatii spun ca: femeile sunt curve

De fapt, e total invers. Barbatii sunt curve si femeile sunt porci.
Recunosc... pentru a doua afirmatie nu am nici un argument, dar prima e atat de evidenta! Barbatii si-ar insela sotiile mult mai usor decat femeile partenerii.

Dumnezeu a creat barbatul si femeia, le-a dat organe genitale compatibile, cu un singur scop. Acela de a procrea. Religiile spun asa: orice act sexual trebuie facut in scopul procrearii. Orice metoda de contraceptie e considerata pacat :)

Barbat fertil. Femeie fertila. Sex. Femeie insarcinata. Mission accomplished :D
Femeia are sarcina 9 luni timp in care nu mai poate face alti copii. Dar barbatul poate sa mai faca inca 364 de copii(daca face sex o data pe zi, ca sa avem o regula). Cu femei diferite.
Pai daca dumnezeu i-a dat barbatului puterea asta divina, daca este de acord ca barbatul sa procreeze cat poate, de ce vedem in asta un lucru rau?
De la o vreme, a se citi "o data cu emanciparea femeii", a aparut toata treaba asta cu razboiul sexelor. A mai aparut si intrebarea cine e superior cui? barbatul femeii, femeia barbatului?
Raspunsul este, cel putin din punctul de vedere al dumnezeilor, ca barbatul este superior femeii pentru ca poate sa faca 365 copii intrun an, pe cand femeia poate sa faca unul si putin :))
Chiar daca ar avea gemeni, tripleti.. oricum ar fi mai putin.
Barbatii sunt meniti sa faca mult mai mult sex decat femeile. Si e normal sa nu il faca toata viata cu aceeasi femeie ci cu cat mai multe. Femeile in schimb, au o oarecare limita impusa de Dumnezeu. 1 barbat si putin pe an.

Dar ideea de la care am plecat.. era ca barbatii sunt niste curve ieftine. Asa e. Curve ieftine!
Ieftine, pentru ca nu cerem nimic in schimb :)


De fapt, eu chiar cred in casatorie si in suflete pereche :)






It's raining men!

Valeeeu!! cum ploua.. cineva cred ca l-a scos din sarite pe tipu' de sus.
Mai devreme, cand ma duceam spre carrefour erau birtai fulgerele. Imi luasem umbrela sa nu ma ploua. Eu am o umbrela din aia barbateasca cu un tapus metalic in crestet. Si umbrelei mele ii lipseste o chestie importanta. Manerul de plastic. L-am rupt. Si o tineam de cadrul metalic si dupa fiecare fulger ziceam : "Pfiuu, am scapat si de asta!".
Ruleta ruseasca. Chiar nu imi dau seama la ce foloseste piesa metalica. Poate la ego ca la altceva..
"Umbrele barbatesti- Pentru cei care o cauta cu lumanarea"

Daca tot vorbeam de carrefour, sa va zic ca azi am redescoperit Painea Ciabatta. Au trecut luni de cand nu mi-am mai luat. Este 1,29 lei punga si contine 2 painici extraordinar de pufoase care sunt si putin dulci. Va zic, as putea sa mananc o paine Ciabatta goala. Recomand ;)

21 April 2008

Done some shit-cleaning

Am şters o parte din căcaturile mici (27) care nu aveau ce căuta de la bun început pe retarding . Acum au rămas doar căcaturile mari (~50) :)
Astept in continuare o sursa de inspiratie sa ma faca sa mai scriu cacaturile specifice... imi placea sa scriu.
Ideea e ca sunt scarbit 24/7 .. dar nu stiu exact de ce. de mine, de lume, de cacaturile care au loc. Si daca as sti ce ma scarbeste nu cred ca ar ajuta. ca nu cred ca as putea sa schimb vreun cacat.
E ora pranzului, scuze daca va deranjeaza cuvantul cacat.
A, si sa stiti ca nu imi mai place sa scriu cu ă â î ţ ş. O sa le folosesc doar la posibile confuzii(fată- faţă).

Badly Drawn Boy - Disillusion

Seems you created your own illusion
Fuelled by an image of me
Well I couldn't stay at your side
It wouldn't be right
A picture that I just don't see

Why do you have to make it so complicated
Can't it just be beautiful
I don't want to stifle your flight
I didn't mean to fall in love



Always in pursuit of the perfect people
Oh and I can see that it shows
But there's just an innocence in you I wanna wring out
I know it could be beautiful

But I don't want a part ofsome situation
I don't want to be in that boat
I don't want to stifle your flight
I didn't mean to fall in love

Seems you created your own illusion
Fuelled by an image of me
Well I couldn't stay at your side
It wouldn't be right
A picture that I just don't see

10 April 2008

Confuz

Azi am realizat că oamenii care nu ştiu ce vor, sunt cei care suferă cel mai mult..
Aş vrea să existe măcar un lucru care să nu îmi dea indoieli.
Ce naiba, mai sunt şi alţii ca mine nu?
Tu ... ştii ce vrei?

01 April 2008

ciufut ciufut .

[...] căcaturi care îmi deranjează liniştea zilele astea:
1. Generatia GLAMOROUS
  • Definitie: Space Monkeys= fete care se îmbracă in argintiu şi auriu de parcă pleacă într-o expediţie pe Lună cu 7 culori de fard.. pe o singură faţă. Genţi gucci, vuitton, d&g la 15 lei bucata.
  • Definitie: just Monkeys = sunt alea care se îmbracă cu imprimeuri de leopard şi au şi şosete de leopard.
  • fetele (şi băieţii) de 14-25 ani care se dezbracă în chiloţi şi îşi fac poze pentru hi5 in faţa oglinzii.
2. Generaţia MANELE
  • Definiţie: Maimuţoi= manelisti care au citate din melodiile lui guţă la photo description (exp:“INBRACAT LA 4 ACE SI LE CANT SI LOR LE PLACE”)
  • Definiţie Maimuţe= maneliste care dau comment'uri celor de mai sus (exp:"esti atat de reusit incat altii au ce invata de la tine...imi place poza...poza care arata k esti un pic mai sus decat ceilalti&k ai lumea la picioare...!!!")

De azi scriem româneşte

Dacă aveţi probleme cu diacriticele să-mi spuneţi :)