17 August 2008

13 August 2008

CAMPANIE ANTI-ANTENA 1,2,3 Gadea, Cristoiu, Stan si Ciutacu, Felix

Am deja un logo pe sidebar, jos. M-am saturat de otv-istii astia mascati care se cred cu mult mai stilati decat Diaconescu, Lazarus, Magda Ciomag, Ogica si compania. M-am saturat de nesimtirea si neprofesionalismul vostru.
Nu de putine ori, cautati sa va jigniti invitatii prin niste mistouri "fine"(credeti voi).
Va mandriti ca telespectatorii vostri sunt in mare parte oameni cu studii superioare. Targetul vostru este reprezentat de intelectualii "wannabe" din Romania. Exact.. sunt cei cu studii superioare care nu se uita la otv pentru ca, vezi doamne, au o facultate.. asa ca aleg varianta mai frumos ambalata.
Faceti acelasi circ. La fel ca si la otv, nu respectati nici o regula de talk show: influentati discutia, amenintati invitatii ca le taiati microfonul si ca ii dati afara din platou daca nu va raspund la o anumita intrebare(a fost o emisiune cu un politician de la PD caruia i-ati spus ca il dati afara din emisiune daca va mai evita intrebarea).
Puneti intrebari tendentioase in ideea de a creea o imagine defavorabila invitatului, pentru a influenta publicul sa fie impotriva lui, deci de partea voastra.

Ma bucur cand mai dati peste niste invitati cu un nivel ridicat de educatie si cultura, care va resping cu eleganta toate incercarile dumneavoastra de a-i defaima.
Iar pentru Neagoe, nu pot sa am decat respect, la fel si pentru doamna Suter. M-am bucurat ca si-au pastrat cumpatul.
Oameni ca ei ma fac invidios uneori. Eu unul, nu as fi putut sa nu va fac tampit, cand insistati ca un personaj este autor in conditiile in care autorul neaga acest lucru. Si v-as fi facut cu siguranta imbecil cand m-ati fi intrebat daca beau urina, ca urmare a presupunerii idioate pe care ati facut-o anterior.
ACADEMIA OTV. RUSINE!

Adevarul despre Poneiul Roz

Auzisem si eu ceva despre un ponei roz cu o zvastica pe fund. Insa abia azi am aflat intreaga poveste de pe feeder.ro
Va zic pe scurt despre ce e vorba.
In luna iunie, la Institutul Cultural Roman din New York a avut loc o expozitie de urban-street-art, Freedom for Lazy People care a primit feedback pozitiv in publicatia New York Magazine. La aceasta galerie de arta a fost expus printre altele si poneiul roz din dreapta.
Lucrurile s-au precipitat in Romania prin vocile lui: vacaroiu, iliescu, adrian paunescu.. de cati mai e nevoie pana sa citim securisti?
De precizat ca "Liiceanu, Pleşu şi Cărtărescu, secundaţi de alţi intelectuali, susţin că scandalul este artificial şi ţintit la Patapievici şi la Băsescu". Patapievici fiind din cate am inteles, responsabil cu promovarea culturii romane la NY sau, ma rog, in spatiul extern.

Zilele trecute, la sinteza zilei, pe antena 3 - gadea prezentator + valentin stan(psycho analistul politic cu laptop) au avut o incercare penibila si rusinoasa pentru un moderator de a-i discredita pe reprezentantii ICR NY prezenti in emisiune. Gadea, cat are el fruntea de lata, nu este in stare sa faca diferenta intre autor-narator-personaj...
Adevarul e ca si eu mai faceam confuzii.. IN CLASA A V-A!!



Partea a 2-a

Daca v-am starnit interesul, puteti citi o analiza mai detaliata a intamplarilor despre Poneiul Roz pe FEEDER.

Iar dupa ce cititi, daca sunteti inca interesati de subiect, aveti aici, aici si aici, aici, reactii in presa. Recomand si citirea comentariilor.

Ce e si mai de remarcat este faptul ca nici o organizatie evreiasca, sau a victimelor holocaustului(evreiasca), nu s-a simtit cumva blasfemiata de ironia artistica "The Pink Pony".

12 August 2008

Stirile zilei

Printre razboaie, lupta pentru sefia DNA, jocuri de artificii false la deschiderea JO, am aflat ca:

Plouă cu stele, în această noapte, în România

Curentul de meteori Perseide atinge maximul de activitate în România, mâine între orele 14 şi 17.
El nu va putea fi văzut pe timp de zi, însă pentru această noapte astronomii a
nunţă o ploaie de stele căzătoare, ce va preceda fenomenul de mâine.
Astronomii de la Observatorul ''Amiral Vasile Urseanu'' susţin că acest fenonem se urmăreşte cel mai bine din locurile cu cer curat, lipsit de lumini parazite. Locurile indicate sunt cele de la ţară sau de la munte. Din aceste zone se pot observa până la 100 de meteori pe oră, în timp ce în zonele aglomerate se pot vedea doar 10-20 de meteori pe oră.

România, locul doi în Europa la fumat

România ocupă locul doi în Europa la numărul de fumători, deoarece 34,7% din populaţia ţării fumează, se arată într-un comunciat al companiei Johnson&Johnson, producătorul produselor farmaceutice anti-fumat, Nicorette. În acelaşi timp, România este lider în Europa în perspective intenţiei de renunţare la fumat.
stiri preluate de pe portalul de stiri realitatea.net

Acestea fiind spuse, o sa va sun diseara sa va intreb: "Baaai! Shi faaaashi ??" si voi "Ma uit la stiele
, beau un Budăi" :))

10 August 2008

O ora de tv

A trecut ceva timp de cand nu m-am mai uitat la TV. Dar aseara am spart gheata. Si tot schimband canalele dau de Dobrovolski la emisiunea lu' Turcescu. Intotdeauna o placere sa il asculti pe dob cum vorbeste despre viata, despre politica, despre radio, despre misoginism.

Pauza de reclame. Shimb canalul.

Asian Hot Chick ma face sa ma opresc la o emisiune pe MTV.. dupa titlul de langa logo imi dau seama ca i se zice Tila Tequila.
Tila e sexy si din cate vad, jena-less. Pare o competitie intre lesbiene. Ceva in genul The Apprentice. Sa va zic cum se derula actiunea. Mai multe grupulete de lesbos erau imprastiate prin gradina, prin "mansion", pe la piscina. Tila trece pe la fiecare si se mai saruta cu cate una. Asta ca mai apoi, cand le elimina, sa le ia la misto :))

Revin pe Realitatea. Discutia continua si dobrovolski spune ca il revolta faptul ca emisiuni ca "ciao darwin, blondele ataca brunetele, sau gorile violeaza blonde" au rating incredibil de mare pt ca sunt urmarite de milioane de romani. Treaba asta, spunea el, se intampla datorita nivelului de educatie al romanului. "Romania a fost o tara agrara dintotdeauna.. asta e nivelul.. romanul este needucat. Asta e, nu poti sa ceri unui popor sa se civilizeze in 20 de ani". Din pacate, emisiunea ia sfarsit.

Resemnat, dau inapoi pe MTV sa vad ce se mai intampla. Si aflu ca tila tequila este bisexuala si ca nici parintii ei nu stiu asta. Va dati seama ce onoare pe mine sa aflu in premiera ca TILA E BI YEEY! :))
O alta recrutare are loc, de data asta cu barbati straight.

Pe gagici le-a pus sa se imbrace in costume care sa le reprezinte personalitatea. A iesit un fel de Village People feminin. Parca ar fi fost gay parade.. toate in costume foarte sumare de pompierita, politista, miss america.. una din tipe avea aripi de angel.
Fanii "L Word" ar fi cu siguranta pissed off :)

Schimb. Un film vechi pe Pro Cinema.. ma gandesc ca tre sa merite.. dar nu. Era o porcarie. schimb canalul si ghiciti peste ce dau..

OTV ;) Ma opresc pentru cateva minute. Reputatul Ogica are un conflict in direct cu unul dintre invitati pe care pur si simplu l-a numit boschete.
"Pai cum ma, mi-e rusine mie ca imi pun mintea cu un bochete. Ca asta esti ma, un boschete.. uite cu cine am ajuns sa vorbesc eu de femei.. cu un boschete" dupa care se autonumeste "o valoare de barbat".
"Boschetele" ii da replica : "Pai tu esti si mai boschete ba, daca vorbesti cu un boschete ca mine!"
M-am dat jos de pe scaun si m-am asezat in pat.. ma durea burta de ras. In tot acest timp, binecunoscutul MODERATOR de talk-show "the Mighty Dan Diaconescu" statea ca o leguma, nu avea nici o intentie sa medieze conflictul dintre ai sai invitati. Mai observ ca daca un invitat vrea sa se pişe sau sa se cace, se ridica frumos de pe scaun si se duce sa isi faca treaba. Fara pauza, fara reclame... Reality Talk-Show ce mai..
Intre timp, loteristul Ogica ii spune boschetului ca muschii aia ii are de la injectii, ca si-a bagat steroizi in vene. Ala, revoltat, baga repede 40 de flotari. iN DIRECT!! NUMAI LA OTV.. SENZATIONAL. Si il provoaca pe "6/49 dude" sa faca si el macar 20 sau hai.. 10.
Ogica ii zice: ba si daca iti fac 100 ce faci ma? ah? zi ce faci? :))
probe si dovezi aici. dupa ce va uitati comentariile sunt binevenite.
Si ma gandeam.. cred ca au trecut vreo 10 ani de cand purtam si eu discutii de genul asta.
-Da' bicicleta mea e mai tare ca a ta .. are 24 de viteze.
-Si daca te fac pana la colt ce te faci? ah? :))
Probabil cam tot atatia ani i-as baga pe Diaconescu si pe ai sai distinsi invitati in inchisoare pentru trafic de prostie vie. Sa si-o bage in vene cat vor acolo. Pentru ca, dupa cum vroia si dobrovolski sa spuna, tara asta are destui tarani needucati, prosti, manelisti.

Sunt de ajuns, nu mai recrutati!

08 August 2008

Jeans Gone Wild :))

Slow-Motion Laughing Baby





06 August 2008

05 August 2008

A fi la moda

Ieri, facea un prieten o observatie cum ca, in zilele noastre, e la moda sa fii ateu. E adevarat, e un trend sa nu crezi in doamne doamne.
De asemenea e cool sa vrei in advertising.
E cool sa iti iei o camera foto de 1000+ RON si sa te numesti fotograf.
Altii se izoleaza si isi iau o atitudine de neintelesi de societate pentru ca e la moda.
Sa iti faci blog e la moda.. (nu... cand mi l-am facut eu nu era inca la moda)
Pana si sa spui ca ateismul, fotografia si advertisingul sunt la moda.. e o moda in sine, multi o fac.
Sunt o gramada de chestii si de miscari.
Si sa vorbesti 4 cuvinte in ro si 2 in engleza e cool.

Dar poate tu chiar crezi ca nu exista nimic dupa..
sau poate chiar esti pasionat de fotografie..
sau poate chiar esti facut pentru advertising..
sau poate unele cuvinte in engleza exprima perfect ceea ce vrei sa spui..
sau tu poate chiar nu iti gasesti locul.. si cei din jur te numesc ciudat, neinteles..
sau poate chiar imi face placere sa mai scriu din cand in cand 3-4 randuri..

Suntem catalogati uneori drept superficiali, si ni se spune ca vrem doar sa fim in trend.
O sa se ajunga la o intrecere "who is the truest?" [vezi: O zi din viata unui emo] :))
Apropo de emo crap.. inca de acum 1 an era o moda sa faci misto de emos, au aparut bancuri noi, expresii noi. Ei bine, de la o vreme, nu mai e la moda sa faci asta. Ba chiar esti expirat daca vii cu o gluma cu si despre emo..

Do you give a fuck about moda?

03 August 2008

Word of the day

taner: cuvantul zilei
taner: este
taner: bleaohoa
flv Trance: cei aia?
taner: bleah
taner: cu mai multa greata

01 August 2008

Amatorul

Pentru ca sunt foarte multi care inca nu l-au vazut, v-il prezint pe "Amatorul"

via markfischoff